Yakuza spin-off Judgment nu beschikbaar op Stadia

Nieuws
zaterdag, 24 april 2021 om 9:00
judgment
Eén nieuwe game de afgelopen week, maar wat voor één: Judgment is gearriveerd op Stadia. Judgement is een spin-off van de zeer populaire Yakuza-serie. Om dat te vieren is er ook een launch trailer beschikbaar.

Judgement 

De Yakuza-serie gooit al jaren hoge ogen, met name in de Japanse markt. Ook in het Westen is de serie inmiddels enorm populair. Judgment is de eerste spin-off van de hoofdverhaallijn en kun je volledig los van de serie spelen. Daarom is het dus ideaal deel om dus te introduceren op Stadia. In de game speel je als de ex advocaat Yagami om de corruptie van de Yakuza bloot te leggen. Spanning en intrige staan vaak centraal in deze games, maar ook typische Japanse humor. De game is vanaf nu beschikbaar. Hieronder vind je de launchtrailer.

Veel Japanse games de laatste tijd

Judgment is niet de enige typisch Japanse game serie die zijn opwachting gemaakt heeft op Stadia. Resident Evil, Ys en Trails of Cold Steel gingen deze serie recent voor. Het lijkt een teken dat Stadia zijn pijlen richt op de Japanse markt. De Japanse markt is sowieso een bijzonder interessante markt voor Stadia, omdat veel Japanners tegenwoordig op hun smartphone gamen. Stadia brengt in één klap dan de AAA-toppers binnen handbereik. De tijd zal het ons leren.
Gisteren werd ook bekend dat Farming Simulator 22 naar Stadia komt. Je kunt hier de details lezen. Ook de derde uitbreiding van Immortals: Fenyx Rising is inmiddels uit. Je kunt hier de launch trailer vinden.