Nieuwe Killer en Survivor voor Dead By Daylight

Nieuws
donderdag, 12 november 2020 om 12:15
deadbydaylight
Dead By Daylight wordt regelmatig voorzien van updates en binnenkort worden er weer twee toegevoegd.
In een trailer heeft de ontwikkelaar namelijk laten weten dat er een nieuwe Killer en een nieuwe Survivor onderweg zijn, gebundeld in een Chapter genaamd 'A Binding of Kin'. De Killer is eigenlijk geen enkelvoud, want je speelt als een tweeling. Charlotte en Victor Deshayes zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden, zoals in de trailer te zien, dankzij een aantal gruwelijke gebeurtenissen. De Survivor heet Élodie Rakoto en is haar hele leven al op zoek naar antwoorden voor haar vermiste ouders. In onderstaande trailer leer je meer.

Groeiend aantal personages

Dead By Daylight, momenteel een Pro game en dus gratis te claimen voor Stadia Pro-leden, is een game die volledig om multiplayer draait. Eén speler neemt het op tegen vier anderen. Klinkt oneerlijk? Zeker niet. Die ene speler is een Killer en moet de andere vier opsporen en vermoorden binnen de tijdslimiet. Het enige wat de vier andere spelers, de Survivors, kunnen doen, is verstoppen en overleven. Ieder personage heeft zijn eigen eigenschappen waardoor het makkelijk is om anderen te vinden of te ontlopen. Inmiddels is er een dusdanige variëteit aan speelbare personages, dat elke match anders is. Dit is dan ook de sleutel tot het grote succes van Dead By Daylight. De game is ook immens populair onder streamers, alleen maar meer dankzij de Crowd Choice feature.
Gisteren kregen we overigens een nieuwe game mode te zien van Outcasters. Het is geen verassing, wel een klassieker. Benieuwd welke het is? Klik hier om meer te lezen. En ook het aankomende Phogs! heeft nieuwe beelden getoond. Check ze hier.