Outcasters onthult nieuwe Team Battle game mode

Nieuws
woensdag, 11 november 2020 om 12:18
Outcasters
Naast het releasen van bekende titels van grote en kleine uitgevers, timmert Google ook hard aan de weg om exclusieve titels op Stadia te krijgen. Eén van die titels moet Outcasters zijn. We leren vandaag meer over een nieuwe game mode.
Outcasters wordt door de ontwikkel studio Splash Damage gemaakt als exclusieve Stadia titel. Het is een top down mutliplayer game waarin je het alleen of met anderen tegen andere spelers opneemt. Middels projectielen is het de bedoeling om andere spelers te verslaan. Deze projectielen kunnen van de muren stuiteren om zo hun tegenstander alsnog te raken. De bedoeling is om zo bizar mogelijke trick shots uit te voeren. Nu is een nieuwe game mode aangekondigd, genaamd Team Battle. We kennen deze misschien beter als Team Deathmatch. Een klassieke game mode die zeker niet mag ontbreken. In Team Battle strijden twee teams om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Punten verkrijg je door tegenstanders van het andere team te verslaan. Hieronder volgt de aankondigingsvideo.

Google hoopt op grote impact

Wanneer Outcasters moet verschijnen is niet duidelijk. De game stond voor de herfst van 2020 gepland, maar deze is al zo goed als voorbij. Verder nieuws over de release date hebben we niet. Pure speculatie, maar het 1 jarige jubileum van Stadia is er bijna. Mogelijk wordt deze aan Pro leden gegeven voor het 1 jarige jubileum. Google hoopt waarschijnlijk op een grote impact, net als ze dat voor Crayta hoopten. Maar Stadia games die volledig multiplayer zijn kennen grote problemen met spelersaantallen, tenzij er cross play is. En voor deze game gaat die vlieger niet op. De vraag is dus even hoeveel kans op succes deze game heeft. Het antwoord hierop laat nog even op zich wachten.
Een andere game waarvoor recent nieuwe beelden getoond zijn is Phogs! Deze ideale co-op game heeft één van zijn werelden laten zien middels een video, welke hier te bekijken is. En ook voor Farming Simulator 19 is een nieuwe add-on beschikbaar vanaf morgen. De details lees je hier.