Bekijk hier de nieuwe gameplay van het ambitieuze Skyclimbers

Nieuws
donderdag, 25 februari 2021 om 12:30
Skyclimbers
Skyclimbers is in korte tijd een populaire game geworden binnen de Stadia-community. De game, die volop in ontwikkeling is, heeft inmiddels nieuwe gameplaybeelden gekregen.

Skyclimbers is ambitieus 

Skyclimbers is een ambitieuze game. Het belooft namelijk meerdere gameplay elementen te combineren in één groot geheel. Zo kun je steden bouwen en monsters temmen in een open-wereld-actie RPG. De game bevind zich nog in de Kickstarter-fase, maar dankzij veel support vanuit de Stadia-community is een Stadiarelease inmiddels ook beloofd. Daarnaast is al aangegeven dat de game eerder op Stadia dan de consoles zal verschijnen. Om alvast een voorproefje te geven heeft de ontwikkelaar onderstaande beelden getoond. Uiteraard bevind de game zich nog in een vroege ontwikkelingsfase dus de beelden zijn soms wat ruw.

Eerste Kickstarter-game

Het is nog nooit eerder gebeurd dat een game vanuit de Kickstarter-fase aangegeven heeft ook naar Stadia te komen. Games die zich nog in deze fase bevinden, zijn eigenlijk nog niet veel meer dan een idee. Hoe meer gecrowdfund wordt, hoe meer features er toegevoegd worden. Het is wel nog afwachten hoe dit hele traject gaat verlopen, want Kickstarter-games met hoge ambities die ook daadwerkelijk succesvol uitkomen op een platform zijn vooralsnog uitzonderingen.
Heb je de Stadia Pro-games voor maart al gezien? Deze zijn eerder deze week aangekondigd en kun je hier bekijken. Er is eerder deze week ook een nieuwe update voor Windbound aangekondigd. De details kun je hier lezen.