One Hand Clapping ontvangt update met nieuwe content

Nieuws
donderdag, 25 februari 2021 om 12:15
one hand 5f3540c366cfa
One Hand Clapping is in early access-vorm op Stadia verschenen. De game was aanvankelijk magertjes qua content maar heeft al meerdere contentupdates gekregen. De volgende staat nu ook voor ons klaar.

One Hand Clapping

One Hand Clapping is een bijzondere platformgame. In de muzikale game beweeg je namelijk niet alleen door de controller te gebruiken maar ook door je stem te gebruiken. Hoe dat werkt, kun je lezen in onze review. De game was aanvankelijk vrij magertjes qua content maar diverse contentupdates hebben dit inmiddels hersteld. Nu is deel 2 van Maestro Mountain aan de beurt. Het borduurt verder op de vorige content update. Er zijn geen nieuwe gameplay mechanics toegevoegd, puur nieuwe content.

Innovatieve game

Alhoewel de uitwerking wat te wensen overliet, is One Hand Clapping wel een bijzonder innovatieve game. Het bewegen van je personage middels je eigen stemgeluid is iets wat in vrijwel geen enkele game eerder zo uitgevoerd is. One Hand Clapping is voorlopig een Stadia-exclusieve-game en voor een zacht prijsje te vinden. Ben je geïnteresseerd, dan is het misschien handig om de game zo snel mogelijk aan te schaffen. Hoe meer content updates er verschijnen, hoe duurder de game wordt namelijk.  
Er is recent een gerucht verschenen over het verschijnen van Hogwarts Legacy op Stadia. De details kun je hier vinden. En voor de laatste games en deals van deze week op Stadia, kun je hier terecht.