Nieuwe startpagina op Chrome met zoekbalk lijkt onderweg(!)

Nieuws
maandag, 07 december 2020 om 17:00
stadia topman Harrison
De afgelopen weken werkt Google hard aan de features voor Google Stadia. De meest gewilde feature is ook de meest voor de hand liggende feature voor Google. Een zoekbalk. Het lijkt er nu voorzichtig op dat deze onderweg is.
Voor de Stadia gebruikers die via een Chrome browser spelen is er sinds enkele dagen een nieuwe startpagina verschenen. In plaats van één grote tegel met de laatste gespeeld game, zoals in de Stadia app, zijn er nu meteen vier tegels te zien. Een grote tegel aan de linkerkant met de laatst gespeelde game en vervolgens drie nieuwe tegels met een voorstel voor een volgende game om te spelen, een knop met een overzicht van de Nieuwe Releases en een knop voor Nieuws en Updates. Voor mij ziet het er bijvoorbeeld zo uit:

De zoekbalk is er

Het lijkt erop dat dit niet alles is. Op mijn scherm is hij niet te zien, maar meerdere Reddit gebruikers maken melding van een zoekbalk die op dit scherm verschenen is sinds vandaag. Het lijkt er dus op dat Google deze langzaamaan aan het uitrollen is. Het kan enkele dagen duren voordat deze voor iedereen zichtbaar is. Het is opmerkelijk dat we hier zo lang op moeten hebben wachten, aangezien het zoeken naar informatie iets is waar Google groot mee geworden is. De toevoeging is ook steeds dringender aan het worden, omdat de Stadia library steeds groter wordt.
Heb je al gelezen dat wij donderdag een livestream gaan doen van Cyberpunk 2077? Check hier de details. En wordt dan meteen hier lid van ons YouTube kanaal!