One Hand Clapping komt met nieuwe early access update

Nieuws
maandag, 07 december 2020 om 13:15
one hand 5f3540c366cfa
Het is druk omtrent de early access titels. Nadat Baldur's Gate 3 al een update kreeg vorige week is One Hand Clapping ook aan de beurt.
One Hand Clapping is in juni van dit jaar uitgekomen en we hebben de game toen ook gereviewed. De game was erg mager qua content, maar na deze derde content update zit er inmiddels flink wat meer content in de game. De update, met de naam Maestro Mountain, introduceert ook nieuwe game mechanics. Zo zitten er inmiddels ook puzzels in waarvoor je je stem niet hoeft te gebruiken.

Uniek game concept

One Hand Clapping is misschien wel de meest innovatieve game van de laatste tijd. Het is een 2D platformer, wat uiteraard geen nieuw concept is. Maar om de game door te spelen moet je gebruik maken van je eigen stem. Door hoge en lage noten te zingen los je allerlei puzzels op of help je het personage obstakels te overbruggen. Het levert unieke gameplay op die nog geen enkele game ooit gebruikt heeft.
Heb je al gezien dat Enter The Gungeon onderweg lijkt naar Stadia? Het laatste nieuws lees je hier. En Journey To The Savage Planet komt ook naar Stadia. Lees hier de details.