Gods Will Fall roadmap onthult nieuwe content, dit kun je verwachten

Nieuws
dinsdag, 09 februari 2021 om 12:15
gods will fall xbox
Gods Will Fall was één van de weinige games die in januari verscheen. het spel is nog maar net uit en er wordt al nieuwe content bekend gemaakt. Er is namelijk een DLC roadmap bekendgemaakt volgens de website Stadia Source.

Gods Will Fall roadmap 

Op de roadmap van Gods Will Fall is te zien dat er vanaf het tweede kwartaal ieder kwartaal nieuwe content komt. Dit gaat om betaalde content waarbij er drie nieuwe goden te verslaan zijn, nieuwe items te verkrijgen zijn, nieuwe classes en nieuwe skills. Genoeg om te doen dus. Daarnaast zal er ook gratis add-on content verschijnen genaamd 'Dolmen Depths'. Dit is een gratis quest waar je een verloren krijger moet zien te vinden. Hieronder vind je de roadmap geïllustreerd.

Day 1 releases komen steeds vaker

Met Gods Will Fall lijkt het erop dat games steeds vaker een day 1 release krijgen op Stadia. Tot nu toe heeft Stadia dit jaar naast Gods Will Fall al meerdere day 1 releases gehad, wat een goed teken is. Zo konden we bijvoorbeeld meteen aan de slag met Hitman 3 en Scott Pilgrim vs. the World.
Het grootste nieuws van gisteren was misschien wel de uitlatingen vanuit de ontwikkelaar van Terraria over diens release. Je kunt hier het incident teruglezen. En mis het laatste nieuws over de Stadia-app niet. Je kunt hier lezen wat voor verwijzingen er gevonden zijn.