Nieuwe update voor Outcasters en bedankje

Nieuwe update voor Outcasters en bedankje

Als verrassing lanceerde Google deze maand Outcasters, welke gratis is voor alle Stadia Pro leden. In korte tijd werd de game erg populair. Inmiddels is er een kleine update uitgekomen voor de game.

De Update brengt geen nieuwe content en ook geen nieuwe verrassingen. Het gaat met name om bug fixes. Zo worden er een aantal crashes in de game opgelost en wat fixes doorgevoerd voor de cosmetics. De game liep over het algemeen al vrij stabiel. De volledige patch notes lees je hier. In Outcasters neem je het alleen of met drie andere spelers op tegen anderen, en dien je projectielen op ze af te schieten die je na het schieten nog kan bijsturen. Het levert simpele maar ook verslavende gameplay op die ook onder streamers zeer populair bleek te zijn. De game is, gesponsord door Google, door veel streamers opgepakt en heeft daardoor een groot aantal mensen kunnen bereiken. Voor een beeld van de game, hieronder nogmaals de launch trailer.

Meer content onderweg

In Outcasters kun je momenteel met drie game modes aan de gang en kun je het personage wat je bestuurt aanpassen door middel van cosmetics. Deze cosmetics kun je in-game kopen. Momenteel zijn er al erg veel opties in de game beschikbaar, maar de ontwikkelaar deelt wel dat ze met nog meer cosmetics bezig zijn en nieuwe ideeën en features. De game gaat dus nog voldoende uitgebreid worden en ze zijn nog lang niet klaar met de game.

Vanavond volgt deel twee van onze Cyberpunk live stream met Drei Kiekens. Klik hier om meer te lezen en de stream te volgen. En The Division 2 is wordt weer voorzien van nieuwe content. De details kun je hier lezen.

Lees meer over:
outcasters

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer