Windjammers 2 uitgesteld naar 2021

Nieuws
zondag, 13 december 2020 om 9:00
windjammers
Er zijn nog een aantal games die gepland staan voor 2020, wat betekent dat ze binnen enkele dagen uit moeten komen. Eén daarvan was Windjammers 2, maar de game is nu doorgeschoven naar 2021.
Windjammers 2 is tijdens het Steam Summer Festival aangekondigd, ook voor Stadia. De game is het vervolg op de retro klassieker Windjammers, waarin twee spelers het tegen elkaar opnemen om de frisbee in de goal van de tegenstander te gooien. Je ziet het van bovenaf en het lijkt een beetje iets weg te hebben van air hockey. Dit alles speelt zich af in een anime achtige setting en moet een uiterst competitieve game opleveren. De ontwikkelaar geeft aan dat er meer tijd nodig is om de multiplayer ervaring te verbeteren. Hieronder vind je de gameplay demo van afgelopen zomer.

Multiplayer is de sleutel

Het is geen onverstandige keuze van de ontwikkelaar, want de multiplayer modus is waar dit soort games het van moeten hebben. De vraag is dan vooral of er crossplay aanwezig is op Stadia. Zo niet, dan is het te hopen dat het aantal nieuwe gebruikers van de laatste tijd voldoende is om de multiplayer populatie gezond te houden. De game verschijnt nu in ieder geval in 2021. Een exacte indicatie is nog niet gegeven.
Er zijn veel games die deze week content updates ontvangen hebben. Wat dacht je bijvoorbeeld van Zombie Army 4? Lees hier welke toevoegingen gedaan zijn. En ook F1 2020 komt met een mooie content update, waarin meer te doen is. Daarover lees je hier meer.