Nog een Darksiders-game onderweg naar Stadia: Darksiders II Deathinitive Edition

Nieuws
door Jerry Frederikdonderdag, 04 maart 2021 om 12:20
darksiders 2
Met Darksiders Genesis is de nieuwste game in het Darksiders universum al enige tijd beschikbaar op Stadia, maar nu is er een leeftijdsclassificatie gevonden die er op wijst dat een ander deel in de serie ook naar Stadia zou kunnen komen. Het gaat om Darksiders II: Deathinitive Edition
De leeftijdsclassificaties van PEGI, ESRB en USK zijn hulpmiddelen voor uitgevers om bij het publiek aan te geven vanaf welke leeftijd een game aan te raden is. Deze classificaties verschijnen meestal voor de release van een game, zodat we vaak kunnen voorspellen welke games naar Stadia onderweg zijn. Het is niet altijd een garantie, maar in veruit de meeste gevallen kloppen ze. Deze complete editie van de game is inmiddels al meer dan vijf jaar uit, maar een belangrijk onderdeel van de Darksiders franchise.

Speelt heel anders dan Darksiders Genesis

Mocht je geïnteresseerd zijn in de serie dankzij Darksiders Genesis, let dan op. De gameplay van de twee titels verschillen enorm. De setting is hetzelfde, maar Darksiders Genesis is meer een top down hack & slash RPG zoals de Diablo games, terwijl Darksiders II de gameplay bevat waar de serie in uitblinkt. Het is namelijk een third person actie RPG waarin je steeds meer vaardigheden vrijspeelt en de gameplay steeds uitgebreider wordt. Wanneer we de game kunnen verwachten is niet duidelijk.
Voor Gods Will Fall is inmiddels een nieuwe Developer Diary uitgekomen, waarin de game verder onder de loep wordt genomen. Je kan de video hier vinden. En mis de nieuwste sales op de Stadia store niet die je hier kunt vinden.