Nu in de Stadia Store: gratis multiplayer-demo van From Space

Nieuws
woensdag, 15 september 2021 om 7:40
fromspace
De studio achter It Came From Space and Ate Our Brains werkt momenteel hard aan From Space, een spel dat in het eerste kwartaal van 2022 moet verschijnen. Nu is er echter al een voorproefje te vinden op Stadia, namelijk in de vorm van de eerste multiplayer-demo van het spel.
Het verhaal van From Space is wat simpel, maar erg leuk: Een zwerm meteoren wordt al millennia door de melkweg achtervolgd door buitenaardse wezens, die verslaafd zijn geraakt aan het verbruik van energierijke kristallen. Het verbruik van energie van de kristallen gaf de buitenaardse wezens ooit wijsheid en kracht, maar heeft de soort gecorrumpeerd en gemuteerd. Ze zijn veranderd in zombie-achtige wezens die alles op hun pad zullen vernietigen om zelfs maar een korrel van de kristallen te krijgen. De meteoren razen door de ruimte en de aarde is de volgende planeet op zijn pad...

From Space 

Gevaarlijke situaties dus, maar je hoeft die niet alleen aan te gaan. From Space is een online coöpspel waarin jij en een team van vrienden de uitdaging aangaan om de aarde te bevrijden van die hersenhongerige plaag. Zo moet je de wereld verkennen en het verzet helpen terrein te winnen tegen de indringers. Verbeter vaardigheden en bouw je arsenaal aan wapens terwijl je elke hoek van deze post-apocalyptische wereld bekijkt.
Je staat voortdurend onder bedreiging, maar er is meer dat je team moet doen om succesvol te zijn. Het leger heeft prototype-wapens die de kracht van de energiekristallen benutten, ontwikkeld met behulp van de granaten van autonome thermonucleaire drones. De wapens zijn echter niet volledig ontwikkeld en moeten door het squadron worden opgeladen en naar hun bestemming worden geleid om de meeste schade aan te richten.

Triangle Studios

Genoeg te doen dus. Triangle Studios heeft weinig bekendgemaakt over de demo, waardoor we niet weten tot wanneer deze erop staat. Er staat bij: “Na intrekking van de toestemming of het verstrijken van de beschikbaarheidsperiode, is de demogame niet langer beschikbaar om te spelen of als onderdeel van je Stadia-bibliotheek.” Dus, trommel je vrienden online op en probeer dit spel uit nu het nog kan.