Darksiders III is nu uit op Google Stadia

Nieuws
woensdag, 15 september 2021 om 7:27
darksiders 3
Het verhaal van de derde ruiter van de apocalyps -Fury- is nu uit op Google Stadia. Darksiders III is op het platform verschenen en dat betekent dat fans er lustig op los kunnen hacken en slashen.
Het zat er al een tijdje aan te komen, maar nu is het officieel. Je kunt nu eindelijk Darksiders III spelen op Google Stadia. Stadia Pro-leden hebben zelfs wat korting op het spel, waarin je de rol aanneemt van Fury, de derde ruiter van de apocalyps. Je doel is om de Zeven Dodelijke Zonden op te sporen en van de planeet te verwijderen. De Charred Council roept je op om te vechten in zowel de hoge hemel als de diepe hel om te zorgen dat de balans tussen goed en kwaad weer hersteld.  

Darksiders III

Echt iets voor Fury, want zij is de stoerste en daadkrachtigste van de vier ruiters. Fury is een magiër die gedurende de game steeds meer krachten en wapens krijgt om het gespuis de baas te blijven. Het is geen lineair spel, want Fury doorkruist de door de natuur overwoekerende aarde en natuur keer op keer en heen en weer om alle andere wezens een kopje kleiner te maken. Hierbij is ook een actie-avonturen-element toegevoegd, namelijk dat je soms even goed moet puzzelen om verder te komen.

Deathinitive Edition

Smaakt Darksiders III naar meer? Eerder dit jaar verscheen Darksiders II: Deathinitive Edition al op Stadia. Het toffe aan deze franchise is dat de gameplay per spel erg verschilt. Zo was Darksiders: Genesis een spel waarin je vooral top down moest hacken en slashen zoals in Diablo, terwijl Darksiders II meer third person is. Wel zijn alle spellen doordrongen van de RPG-elementen, waardoor je een goed progressiesysteem kunt verwachten.
Wil je toch even een korte recap van Darksiders I en II voor je je in dit avontuur stort? Dat kan op IGN Benelux, waar onze collega’s in sneltreinvaart aangeven wat er in beide games is gebeurd.