Nu te claimen met je Stadia Pro-abonnement: Moonlighter, Terraria en meer

Nu te claimen met je Stadia Pro-abonnement: Moonlighter, Terraria en meer

Het charmante Moonlighter is nu uit op Stadia en als je een Stadia Pro-abonnement hebt, dan kun je het spel nu 'gratis' claimen. Er is keuze, want ook Street Power Football, The Darkside Detective en Terraria zijn nu gratis voor Pro-leden van Google Stadia.

Moonlighter is een bijzondere game waarin je Will bent. In een interdimensioneel avontuur moet je puzzels oplossen en vechten om verder te komen. Het spel wordt onder andere vergeleken met Stardew Valley, maar ook met Dark Souls, dus Moonlighter is echt even wat anders. Dit is een spel waar je je een tijdje compleet door kunt laten opslokken, tot je alle puzzels hebt opgelost. Je schijnt er ongeveer twintig uur mee zoet te zijn.

Street Power Football

Een andere nieuwe game voor Stadia Pro is Street Power Football, waarin je straatvoetbalt in een arcade-achtige game. Je kunt spelen tegen bekende straatvoetballers, maar ook je eigen vrienden. Als je de beste trucs weet te doen en je superkrachten goed inzet, dan kun jij de Street King worden.

Je kunt ook kiezen voor Terraria, waarin je je eigen stad bouwt geheel naar wens. Het is een sandboxgame die je helemaal naar je eigen hand kunt zetten. Je kunt je eigen ecosysteem bouwen en dat spreekt vele mensen aan. De game is al meer dan twintig miljoen keer verkocht.

The Darkside Detective

The Darkside Detective gooit het over een heel andere boeg. In deze game word je uitgenodigd om in het leven te stappen van detective Francis McQueen, die hoofdonderzoeker is bij de Darkside Division. Hij onderzoekt de zaken waar niemand zijn neus in wil steken en doet dat in een geweldig point-en-click-avontuur waarin je je hersens moet gebruiken.

Ben je nog geen lid, maar wil je wel deze games gratis claimen? Het is mogelijk om via Stadia een maand gratis Pro uit te proberen. Je krijgt dan direct toegang tot deze en nog tientallen andere games.

Lees meer over:
Terraria

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer