Nu uit: Ghost Recon Breakpoint: Teammate Experience Update

Nieuws
donderdag, 27 mei 2021 om 16:57
ghostreconbreakpointvrouw
Het is een mond vol, maar Ghost Recon Breakpoint: Teammate Experience Update is een feit. De update voor de populaire Tom Clancy-game van Ubisoft is eerder deze week live gegaan en deze gaat gepaard met een flinke aanpassing in hoe je NPC-vrienden te werk gaan.

Ghost Recon Breakpoint

De openwereld snipergame Ghost Recon Breakpoint is hiermee alweer toe aan zijn vierde grote update. Het AI teammate-systeem dat aan de game werd toegevoegd in 2020 wordt verfijnd door de Teammate Experience Update. Hiermee krijg je de mogelijkheid om je AI-strijdmakkers te voorzien van nieuwe vaardigheden, uitrusting en een nieuwe look. Je team krijgt nieuwe Nomad-ervaring, waardoor je nieuwe mogelijkheden kunt vrijspelen om in de strijd in te zetten. Er is bijvoorbeeld een piercing-schot, een autonome drone en een gebiedsscanner die iedereen dan kan gebruiken.
Je krijgt bovendien meer mogelijkheden over hoe je team is opgebouwd. Je kunt zelf kiezen hoeveel compagnons je meeneemt op je expeditie (maximaal drie, minimaal nul). Je kunt bovendien besluiten om hun secundaire wapens al dan niet zichtbaar te maken. Je kunt je manschappen voorzien van nieuwe ghillie-hoods, drie nieuwe hoofddekselcompatibele gasmaskers en iconische Ghost-outfits. Daarnaast kun je ook nieuwe wapens, skins en overige aanpasmogelijkheden verwachten.

Soms eenzaam

In de review van IGN Benelux werd de volgende conclusie getrokken over de hoofdgame Ghost Recon: ”Ghost Recon Breakpoint is leuk om te spelen met vrienden, maar voelt alleen soms erg eenzaam aan en kent duidelijk zijn gebreken. Gelukkig kunnen deze via simpele updates worden verbeterd.“ Daar heeft Ubisoft naar geluisterd, want deze vierde update moet het spel nog beter speelbaar maken, met teamleden, zodat je je niet alleen hoeft te voelen.
Dit is niet de laatste update voor het spel. Er komt in de herfst nog Title Update 4.1.0, waarvan de intel nog vertrouwelijk is, aldus Ubisoft. Het zou één van de grootste missies tot nu toe bevatten. De Ghost Recon Breakpoint: Teammate Experience Update is nu uit.