Nu uit: Red Dead Online: Blood Money

Nu uit: Red Dead Online: Blood Money

De nieuwste update voor Red Dead Online is vanaf vandaag uit. Het gaat om Blood Money, waarin je een aantal louche figuren uit Saint Denis een dienst moet bewijzen. Dit is wat je allemaal kunt verwachten in deze langverwachte update.

Guido Martelli

Het verhaal in deze update gaat om Guido Martelli, de onderbaas van de Angelo Bronte. Hij heeft scherpschutters nodig om een waardevolle grondstof te regelen genaamd Capitale. Het is een soort Red Dead-bitcoin, want het gaat om een ruilsysteem voor zakelijke transacties die onder de radar moeten blijven. Bronte en Martelli willen de Capitale terug en bieden je waardevolle criminele zaken aan in ruil voor je diensten. Die diensten zijn natuurlijk niet al te fris, dus je moet je wapen dichtbij je houden en je klaarmaken om dit te gebruiken.

Je moet niet alleen naar de bron op zoek, je moet ook contacten van Martelli raadplegen voor aanwijzingen. Daarbij zal je nieuwe klussen krijgen die Crimes worden genoemd. Die Crimes betekenen dat je overvallen moet plegen, mensen moet ontvoeren, enzovoort. De ene keer doe je het alleen, de andere met een posse gekken die net zo hard zullen strijden voor hun bazen als jij. Zorg hoe dan ook dat je genoeg Capitale weet te verzamelen, want daar zal Guido Martelli blij van zijn. Zo blij, dat ook jij gul wordt beloond.

Red Dead Online: Blood Money

Onderweg krijg je ook Opportunities, waarmee je bijvoorbeeld de opdracht krijg om een gesprek af te luisteren of de Juwelen van het Westen te regelen voor Martelli. De beste man wil namelijk veel meer dan Capitale alleen, hij wil ook de politiek beïnvloeden. De eerste Opportunity is nu beschikbaar, later komen er nog twee bij.

Daarnaast is er de Quick Draw Club, waarbij je passen kunt kopen. Als je steeds meedoet, dan krijg je het recht op een beloning, bonus, maar ook items die je helpen een outlaw te zijn. Het begint met de outfit van Dutch, The Redcliff. Elke pas die je vervolgens aanschaft, geeft je extra voordelen later in je reis. Elke pas kost 25 goudstaven. Als je alle vier de passen koopt, dan krijg je de Halloween-pas gratis.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer