Online modes voor Watch Dogs: Legion beschikbaar vanaf 9 maart

Nieuws
dinsdag, 23 februari 2021 om 12:15
n85bi0l322f31 5f7cb4001ff41
Al voor de release van Watch Dogs: Legion werd aangegeven dat de online modes van de game op een later moment beschikbaar zouden komen. Ubisoft voegt binnenkort daad bij woord, want op 9 maart komt de content eindelijk beschikbaar.

Watch Dogs: Legion krijgt online modes

Watch Dogs: Legion is het laatste deel in de Watch Dogs-serie. Wij hebben de game gereviewed en waren over het algemeen redelijk positief, zoals je hier kunt lezen. De online modes gaan hier zeker een positieve draai aangeven, nadat de game al veel updates gekregen heeft met bugfixes. In een nieuwe gameplay video wordt duidelijk dat de online game modes je naar een nieuwe versie van London transporteren, waar je nieuwe missies en verhalen gaat ontdekken. Alleen of met andere spelers kun je vervolgens de wereld verkennen. Het lijkt een beetje op het concept van Red Dead Online en GTA Online. Hieronder vind je de volledige gameplay overview trailer.

Nieuwe vorm van progressie

Er zal ook een nieuwe en gescheiden vorm van progressie zijn. Zo kun je hogere ranks behalen en gaat ook Watch Dogs: Legion met Season werken. Gaandeweg speel je cosmetics en andere hulpmiddelen vrij. Dit staat vervolgens allemaal tot je dienst om de co-op missies zo goed mogelijk met elkaar af te ronden. Online kun je met 2 tot 4 spelers samen co-op missies spelen. Daarnaast zijn er ook diverse PvP game modes. Het lijkt erop dat er veel content komt om spelers voorlopig nog even bezig te houden.
Meer slecht nieuws voor Stadia. Er wordt een Class Action Law Suit voorbereid tegen Google omtrent Stadia. Lees hier meer. En mis onze review van Journey To The Savage Planet niet. Je kunt deze hier lezen.