Windbound ontvangt derde gratis contentupdate, dit is er nieuw

Nieuws
dinsdag, 23 februari 2021 om 17:17
maxresdefault 14 5f439315367f8
Windbound is alweer bijna een half jaar uit, maar dat heeft de ontwikkelaars er niet van weerhouden om nieuwe content voor de game uit te brengen. Het beste nieuws? De nieuwe contentupdate is gratis en beslist niet klein.

Windbound contentupdate

Windbound is een casual survival game waarin je alleen met een boot allerlei onbewoonde eilanden moet gaan verkennen. Hoe dit verder precies vorm krijgt, lees je in onze review van de game. Die kun je hier vinden. De game heeft inmiddels al twee gratis contentupdates gekregen. Inmiddels is het ook tijd voor de derde update, en die is beslist niet klein. Er komen namelijk nieuwe vijanden bij, genaamd The Forsaken. Deze kom je tegen in de nieuwe Loathing gamemode. Daarnaast zijn er ook nieuwe combat-mogelijkheden toegevoegd zoals Parry en Dodge attacks. En als klap op de vuurpijl zijn er ook nieuwe items en challenge towers toegevoegd. De volledige patch notes vind je hier.

Ook veel bug fixes

De ontwikkelaar is niet alleen druk geweest met het maken van nieuwe content. De update brengt ook een flinke lijst aan bugfixes met zich mee. Daarnaast komt er binnen enkele weken nog een kleine hotfix voor Stadia die een aantal kleine interface problemen oplost. Het is indrukwekkend hoe, in korte tijd, de ontwikkelaar van Windbound de game uitgebreid heeft. Waar wij in onze review nog te maken hadden met één game mode, zijn er nu inmiddels meerdere manieren om van de game te genieten. En dat alles zonder er extra voor te hoeven betalen.
Stadia heeft recent twee nieuwe adventure games aangekondigd, waarvan er één vandaag al uitkomt. Lees hier welke dat zijn. En mis de onthulling van de online modes voor Watch Dogs: Legion niet. Deze kun je hier vinden.