Deze 2 nieuwe avonturengames komen naar Stadia

Nieuws
maandag, 22 februari 2021 om 12:15
new
Tot voor kort kondigde Google zelden aan welke games er naar het platform kwamen. Vaak lieten ze dit over aan de verschillende uitgevers, waardoor we nooit echt zicht hadden op aankomende titels. Nu voor de tweede week achter elkaar heeft Google een blik gegeven op aankomende games.

1. Welcome To Elk

Een week eerder deelde Google al een roadmap voor een aantal aankomende games en nu delen ze nog twee games die naar Google Stadia komen. De eerste is voor ons geen verrassing. Het betreft Welcome To Elk. Een adventuregame waarin de focus volledig op het verhaal ligt. Er zijn talloze personages die je gaat ontmoeten, met ieder een eigen verhaal om te ontdekken. Alle verhalen zijn gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen.  Een releasedatum is nog niet gegeven voor de game, maar het duurt ongetwijfeld niet lang.

2. A Place For The Unwilling

Naast een game die wij al voorspeld hadden, komt er ook een volledig nieuwe game waarvan we het niet verwacht hadden. Het is wederom een adventuregame, genaamd 'A Place For The Unwilling'. De game speelt zich af in een stad die langzaamaan aan het uitsterven is. Je beleeft de laatste 21 dagen en jouw keuzes bepalen hoe dit afloopt. Je gaat meerdere playthroughs nodig hebben om alle eindes te zien. De game komt morgen, 23 februari, al naar Stadia.
Nieuwsgierig naar the Stadia Pro-titel Journey To The Savage Planet? Dan kun je hier onze review lezen om te zien of het iets voor je is. En Baldur's Gate 3 gaat binnenkort een nieuwe class krijgen, de druïd. Check hier de details.