Online modes voor Watch Dogs: Legion uitgesteld om bugs te kunnen fixen

Nieuws
donderdag, 26 november 2020 om 17:15
Watch Dogs Legion oj8f22e8vh71wpmjw6dw9w5ivriilk45k56z6lqkbi 5f8b27567d828
Het lijkt tegenwoordig haast normaal. Een game uitbrengen ondanks dat er erg veel bugs aanwezig zijn. Met name Ubisoft spant de kroon. Voor Watch Dogs: Legion gaat Ubisoft hard aan de slag, ten koste van de Online modes.
Zoals in onze review van Watch Dogs: Legion al vermeld werd, heeft de game last van FPS drops en diverse bugs. De kritiek hierop is stevig geweest en dat beseft ook de ontwikkelaar. Als reactie geven ze aan dat er een update aankomt, waarin ze veel van deze bugs adresseren. De update adresseert voor Stadia vooral save game issues en ook diverse andere bugs worden opgelost. De volledige patch notes kun je hier vinden.

Een update met gevolgen

Omdat de ontwikkelaar zich veel heeft moeten inzetten voor deze bug fixes, zijn de online modes voor Watch Dogs: Legion ook opgeschoven. Er is te weinig tijd overgebleven om deze door te ontwikkelen. In eerste instantie waren de online modes gepland voor december, maar dit schuift nu op naar 2021. Daarentegen belooft de ontwikkelaar volgende maand nog meer belangrijke performance updates en bug fixes.
Heb je de black friday sale voor Stadia al gezien? Er zijn veel top games in de aanbieding. Een lijst vind je hier. En mis ook de nieuw aangekondigde game Gods Will Fall niet. De beelden zie je hier.