Unto The End komt op 9 december al naar Stadia

Nieuws
donderdag, 26 november 2020 om 17:00
unto the end
Eind september werden de eerste games aangekondigd als resultaat van het Stadia Makers Program. Unto The End was er daar één van. We wisten al dat de game deze winter naar Stadia zou komen, maar er is nu een concrete datum.
De game komt namelijk 9 december al naar Stadia. Dat is al over twee weken. Het Stadia Makers Program is een programma waar indie ontwikkelaars zich voor kunnen inschrijven om hulp te krijgen voor het overbrengen van hun games naar Stadia. We wisten al dat Unto The End een handgetekende 2D actie game zou worden, waar je vaardigheid als speler de boventoon voert. Je reactie snelheid gaat essentieel zijn om te winnen, want na enkele aanvallen is het gedaan met je. Onderstaande trailer illustreert het wat beter.

Meer dan vechten

In de initiële onthulling lag de focus heel erg op de vecht componenten in de game. Iedere ontmoeting is namelijk met de hand bedacht en uniek, waardoor je telkens je strategie zal moeten aanpassen. Nu leren we ook dat er meerdere manieren zijn om met vijanden af te rekenen, door bijvoorbeeld vrede te sluiten in ruil voor items. Dit zal niet altijd een goed idee blijken. Zo kun je de game spelen op jouw manier, voor zover de game het toelaat. Binnenkort kunnen we er zelf mee aan de slag.
Vandaag bereikte ons ook het nieuws dat er een nieuwe update aankomt voor Baldurs Gate 3, waardoor savegames niet meer werken. Klik hier voor de details. En mis de nieuwe animatie trailer voor Immortals: Fenyx Rising niet. Klik hier om deze te zien.