Hotfix 1.06 voor Cyberpunk 2077 nu beschikbaar

Hotfix 1.06 voor Cyberpunk 2077 nu beschikbaar

Na de rumoerige launch van Cyberpunk 2077 zijn er al veel hotfixes gekomen die de performance verbeterden en diverse bugs aanpakten. De volgende hotfix is inmiddels verwerkt op Stadia, versie 1.06

Hotfix 1.06 was al enkele weken beschikbaar voor de PC en consoles. Ook Stadia is nu voorzien van de nieuwste versie. In eerste instantie leek dit te komen omdat veel opgeloste issues specifiek voor consoles van toepassing waren. Maar het bedrijf wat de Stadia port verzorgt heeft, komt nu enkele weken later met een 1.06 hotfix die ook specifieke Stadia bugs oplost. Hieronder vind je een lijstje:

  • Quest: Dum Dum will no longer go missing from Totentanz entrance during Second Conflict.
  • Stadia-specific: Improved driving mechanics for story NPCs while V’s a passenger.
  • Stadia-specific: Fixed rare crashes upon loading near end-game saves, and repaired some of the previously broken saves.
  • Stadia-specific: Weapons should no longer get stuck when using gadgets (such as grenades) or shooting in quick succession.
  • Stadia-specific: V should no longer randomly get stuck in a Strong Attack position.
  • Stadia-specific: V should no longer randomly switch to a sprint while crouching forward.
  • Stadia-specific: Fixed the inability to reload weapons or use grenades and consumables.
Hotfix 1.06 voor Cyberpunk 2077 nu beschikbaar

Een ware soap

De afgelopen periode heeft het management van CD Projekt Red diverse keren een handreiking naar gamers gedaan om zich te verontschuldigen en beterschap te beloven. Het wordt inmiddels een ware soap. Ook vorige week in een videoboodschap deed de mede oprichter een poging. Maar niet iedere poging wordt positief onthaald. Vorige week deed Bloomberg journalist Jason Schreier een boekje open over de ontwikkeling van Cyberpunk 2077, waarop de Game Director weer reageerde op Twitter. Dit liep niet heel goed af voor CD Projekt Red.

Fans van Little Nightmares kunnen hun hart nu ophalen met nieuwe beelden van het vervolg. Je vind ze hier. En de onthulling van de nieuwste Elder Scrolls Online uitbreiding laat nog even op zich wachten. De onthulling is uitgesteld. Hier lees je meer.

Lees meer over:
Cyberpunk

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer