Tohu is gearriveerd met launch trailer

Nieuws
vrijdag, 29 januari 2021 om 12:30
tohu
De indie-game Tohu is eindelijk gearriveerd op Stadia. Oorspronkelijk zou de game in 2020 uitkomen maar met een kleine vertraging is de game nu aanbeland in de Stadia store. Om dit te vieren is er een lanceringstrailer gedeeld.
Tohu is één van de games die onderdeel zijn van het Stadia Makers project. Dit is een project van Google waarmee het indie-ontwikkelaars helpt om hun games naar Stadia te brengen. Dit kunnen financiële middelen zijn of ondersteuning voor het porten. Inmiddels is bijna de hele oogst van Stadia Maker's games beschikbaar op Stadia. Hieronder vind je de trailer van Tohu.

Op zoek naar jezelf

Tohu is een puzzel platform game waarin je samen met de robot Cubus op zoek gaat naar een mysterieus object wat de werelden van kracht voorziet. Je komt door allerlei omgevingen en ontmoet allerlei personages. Gaandeweg komt je personage steeds meer over zichzelf te weten en de wereld om zich heen.
Eerder deze week is er ook weer nieuwe content aangekondigd voor The Elder Scrolls: Online. Je kunt hier alle details vinden. En om alle nieuwe games van deze week te zien, kun je hier terecht.