Speel Super Bomberman R Online gratis op Stadia

Speel Super Bomberman R Online gratis op Stadia

Enkele weken geleden is bekend geworden dat Destiny 2 volledig gratis te spelen is op Stadia, net als op de meeste andere platformen. We vermoedden toen al dat dit de deur openzette voor andere Free To Play games. Nu voegt Super Bomberman R Online zich daarbij.

Google heeft gisteren namelijk bekend gemaakt dat Super Bomberman R Online nu ook voor iedereen gratis te spelen is, als je maar een Stadia account hebt. Je hebt hier geen Stadia Pro voor nodig. Iedereen kan de game nu permanent spelen. Super Bomberman R Online is de volgende titel in de lange reeks Bomberman titels. In de Bomberman games speel je tegen andere spelers op een vierkant speelveld en moet je de obstakels in je pad verwijderen met bommen die je neerlegt. Dit doe je niet alleen, maar tegen drie andere spelers. Althans, normaal gesproken dan. Super Bomberman R Online is een battle royale variant waarin je het opneemt tegen 64 andere spelers tegelijk. In onze review kun je lezen hoe dat ons bevallen is.

Speel Super Bomberman R Online gratis op Stadia

De weg vrij voor meer Free To Play?

Het lijkt vrijwel zeker dat Destiny 2 en Super Bomberman R Online de weg vrij maken voor Free To Play titels op Stadia. Lange tijd is dit een wens van de community geweest, waarin gevraagd werd om titels als Fortnite, Call of Duty Warzone, Apex Legends en zo voorts. Er zijn zelfs hints dat Hyper Scape, de Battle Royale van Ubisoft naar Stadia onderweg is. Het brengen van Free To Play titels is iets waar zowel Google als de ontwikkelaar veel aan gelegen is. Het brengt de Free To Play titels naar een breder publiek, namelijk spelers die geen toegang tot een pc of console hebben en voor Stadia betekent het veel extra spelers.

Google heeft gisteren ook een 'End of Year' stream aangekondigd. Lees hier de details. En maandag is plots de game Outward op Stadia beschikbaar gekomen. De details hierover lees je hier.

Lees meer over:
Super Bomberman R Online

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer