Ook Phogs! viert release met launch trailer

Nieuws
vrijdag, 04 december 2020 om 12:10
Landscape 5f71afc16888e
Je zou het bijna vergeten tussen alle releases en aankondigingen van deze week. Maar ook de indie game Phogs! is gisteren uitgekomen op Stadia. Om dit te vieren is er een launch trailer uitgekomen.
Phogs! heeft de afgelopen weken veel videos gedeeld waarvan we ook melding maakte hier op PlayStadia. De game draait om de twee honden Red en Blue, die onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. Letterlijk. Je bestuurt beide honden in een 3D platform / adventure game en begeleid ze door verschillende werelden. De game is naast Google Stadia ook op alle andere platformen uitgekomen. Check hieronder de launch trailer.

Perfecte co-op game

Door het feit dat Red en Blue aan elkaar vast zitten, is Phogs! ook de perfecte co-op game. Dit dachten de makers ook. Er wordt sinds de aankondiging van Phogs! al duidelijk gemaakt dat de game uitermate geschikt is om met twee spelers te spelen. Dit kun je online doen of lokaal. Speel je lokaal, dan kun je zelfs samen één controller gebruiken. Dit doen niet veel games maar maakt Phogs! uitermate geschikt om samen met een vriend de game te spelen.
Tijdens de aankondigingen van gisteren zijn er ook twee nieuwe Stadia Pro titels beschikbaar gekomen. De eerste is Outcasters. De details kun je hier lezen. De grote verassing was Submerged: Hidden Depths, waar je hier meer over kunt lezen.