Outcasters is nu beschikbaar, gratis met Stadia pro

Outcasters is nu beschikbaar, gratis met Stadia pro

Gisteren werden een aantal verassingen uit de doeken gedaan door Google. Naast een nieuwe exclusieve titel voor Stadia kreeg ook Outcasters een release. De game is ook meteen gratis voor Stadia Pro leden. Op de livestream konden spelers ook meteen meedoen dankzij de Crowd Play feature.

Outcasters is een multiplayer game van de ontwikkelaar Splash Damage. Splash Damage is één van de ontwikkel studios die second party games maakt voor Google Stadia. Dit betekent dat ze exclusieve games maken voor Google Stadia. Dit is de eerste game die echt als second party game uitgebracht wordt. Het betreft een multiplayer game waarin je in diverse game modes met 8 spelers tegelijk speelt. Met je 'Outcaster', die je volledig kunt customizen, schiet je projectielen die je onderweg van baan kunt veranderen. Hieronder vind je de launch trailer voor een beter beeld.

Crowd Play beta en Crowd Choice

Alhoewel de release van Outcasters misschien enigszins voorspeld was, zat er toch nog een verassing tussen. De Stadia exclusieve titel Crowd Play is samen met Outcasters gelanceerd. Hiermee kan een streamer aangeven dat kijkers van zijn YouTube stream de game kunnen joinen van de streamer. Zo kun je dus met je favoriete streamer samen spelen. Gisteren was te zien in de livestream dat het werkte en speler bij een volle game in een queue gestopt worden. Gaat er een speler weg, dan is de volgende speler in de queue aan de beurt. Outcasters bevat ook Crowd Choice, net als Dead By Daylight en Baldur's Gate 3. Hiermee kun je middels een poll kiezen welke skill de Outcaster gaat gebruiken.

Je kunt hier de aankondiging lezen en video bekijken van de andere Stadia exclusive die nu beschikbaar is, Submerged: Hidden Depths. En gisteren kreeg Cyberpunk 2077 ook een Photo mode trailer. Daarover lees je hier meer.

Lees meer over:
outcasters

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer