Orcs Must Die! 3 krijgt wekelijkse uitdagingen

Nieuws
dinsdag, 11 augustus 2020 om 10:04
orcs must die 5f1823fd1bf7e
Orcs Must Die 3! heeft een enorme update gekregen met wekelijkse uitdagingen en een aantal bug fixes. De nieuwe uitdagingen die je wekelijkse content geven zullen lopen van maandag tot zondag, waardoor je zeven dagen de tijd hebt om deze te voltooien. Als je de game hebt opgepakt zullen deze uitdagingen een mooie bonus zijn en een nieuwe manier om je vrienden op de leader board te laten zien wie het beste is.
De nieuwe update bevat 8 wekelijkse uitdagingen en Robot Entertainment gaat er nog meer uitbrengen. De uitdagingen zitten op de bestaande maps en je hebt geen specifieke held of loadout nodig om de uitdagingen te voltooien. Elke opdracht is uniek en verandert een aantal core gameplay mechanics zoals het aantal waves, tegenstanders, health, mana, beschikbare munten, health regeneration, en meer.
Je kunt maar één challenge actief hebben, de overige uitdagingen zijn op dat moment 'bevroren'. Terwijl een challenge actief is krijgen spelers de kans om hun beste score neer te zetten op de leaderboards. De bevroren uitdagingen zullen wel beschikbaar zijn om alvast mee te oefenen, maar de leaderboards worden nog niet ge-update. Als je in de actieve week #1 staat, dan zal je dat ook staan in de bevroren weken van een opdracht.