Outcasters stelt spookachtige map voor

Nieuws
maandag, 02 november 2020 om 12:30
Outcasters
Het is net Halloween geweest, maar op de valreep postte ontwikkelaar Splash Damage nog een nieuwe map van hun aankomende Stadia exclusive Outcasters.
Het betreft een map op een kerkhof met uiteraard een spookachtig thema. Tussen de grafstenen, omringd door vleermuizen en tegenstanders zul je je staande moeten houden terwijl de projectielen je om de oren vliegen. In het nog uit te komen Outcasters, is het de bedoeling dat je met maximaal 8 spelers in een arena elkaar met projectielen probeert te verslaan. Dit doe je door ze tegen de muren af te laten ketsen en via bochten op de meest onmogelijke manieren toch richting je tegenstander te sturen. De nieuws map kun je in onderstaande video bekijken.

Exclusief voor Stadia

Outcasters wordt door de gerenomeerde studio Splash Damage gemaakt, bekend van games als Batman: Arkham Origins, Brink en het multiplayer component van Doom 3. De game stond gepland voor de herfst van 2021. Nu zijn we daar al zo goed als voorbij, wat betekent dat de game elk moment gedropt kan worden. Het is de volgende titel in een rijtje exclusieve Stadia titels.
Vorige week zijn ook de eerste beelden van de nieuwe Borderlands 3 add-on vrijgekomen, genaamd Designer's Cut. De beelden vind je hier. En mis zeker onze PlayStadia oktober recap niet, voor een samenvatting van de maand oktober. Klik hier om het artikel te lezen.