Outcasters toont één van zijn maps

Nieuws
door Jerry Frederikdinsdag, 06 oktober 2020 om 16:30
maxresdefault 2 5f7c7b449bb28
In de laatste Stadia Connect is aangekondigd dat een aantal studios bezig zijn met Stadia exclusieve games. Eén van deze titels is Outcasters.
In Outcasters is het de bedoeling dat je het tegen 7 andere spelers opneemt op kleurrijke maps, waarbij je de andere spelers af dient te schieten. Deze schoten gaan alleen niet rechtstreeks maar altijd in een bocht en ketsen van de muren af. De bedoeling is om zo goed mogelijke trickshots te maken en je tegenstanders zo creatief mogelijk af te schieten. Splash Damage, de ontwikkelaar, heeft nu een korte video vrijgegeven waarbij één van de maps getoond wordt.

Het is bijna zover

Er werd ook aangekondigd dat de game in de herfst van dit jaar moet verschijnen. Aangezien deze al begonnen is, zou de game elk moment uit kunnen komen. In ieder geval ergens de komende weken. Het lijkt een goede kandidaat voor een Pro game, maar dit is nog niet zeker. Splash Damage is overigens bekend van werk aan Gears of War, Batman: Arkham Origins en Halo: Master Chief Collection. Niet de minste titels dus. De game zal meerdere game modes en maps bezitten en belooft dat er diverse cosmetics in de game zitten om je karakters mee te customizen. Hierdoor lijkt het dat de game na de release nog lang ondersteund zal worden.
We hebben ook weer een nieuwe review online staan. Check snel de review van het uitstekende Spiritfarer. En ben jij al klaar voor Baldur's Gate 3? Lees hier de nieuwste info voor het bouwen van je karakter.