Outward is nu beschikbaar op Stadia

Nieuws
maandag, 30 november 2020 om 17:00
c4659c 46b8c787939b413cb80b89b1e65e0044 mv2 5f77381f0f897
Vandaag zijn we verrast met een nieuwe game op Stadia. Vanochtend verscheen Outward namelijk plotseling op de Stadia store, zonder enige aankondiging. Een leuke verassing waar we al enige tijd op aan het wachten waren.
Het gebeurt vaker dat games ineens beschikbaar zijn op de Stadia store. Meestal niet op maandag, maar op dinsdag. In de 'This Week On Stadia' blog post wordt dan vaak meegedeeld dat de game gereleased is. Kans is dus aanwezig dat dit morgen ook voor Outward geldt. Het is een third person actie RPG, waarin je niet als held maar gewone sterveling een reis door de wereld maakt. Je moet niet alleen rekening houden met vijanden maar ook honger en dorst zijn uitdagingen die reëel zijn. Het allerbeste nieuws is misschien wel dat de game volledig co-op gespeeld kan worden met een vriend, zelfs in split screen.

Drukke week voor de boeg

Outward komt deels als een verassing. We wisten dat de game eraan zat te komen, omdat we eerder al gemeld hadden dat de game een ESRB leeftijdsclassificatie kreeg. Het bevestigt maar weer hoe belangrijk het is om deze in de gaten te houden. Het wordt overigens een drukke week voor Stadia. Er zijn namelijk een aantal games deze week waarvan we zeker weten dat ze deze week komen. Morgen verschijnen er vier nieuwe games als Pro game, namelijk Secret Neighbor, Everspace, Monster Jam Steel Titans en Into The Breach. Daarnaast kunnen we ook Chronos: Before The Ashes, Immortals: Fenyx Rising, El Hijo: A Wild West Tale en Phogs! verwachten. Nog nooit heeft Stadia na de release zoveel nieuwe games in één week ontvangen.
We maakten eerder vandaag ook melding van zeven andere games die van een leeftijdsclassificatie voorzien zijn. Naast bekende games ook nieuwe games. Lees hier de details. En heb je het laatste nieuws over de online modes van Watch Dogs: Legion al gezien? Zo nee, doe dat dan hier.