Phoenix Point komt met content update en beelden

Nieuws
donderdag, 05 november 2020 om 17:00
maxresdefault 1
De x-com achtige game Phoenix Point werd enkele weken geleden aangekondigd voor Stadia. De game komt in 2021 naar Stadia maar krijgt voor die tijd al een nieuwe content update voor de PC.
Klinkt een beetje gek misschien, dat we nieuws delen van een update voor een game die nog moet uitkomen. Maar daar zit een reden achter. Kort na de aankondiging van Phoenix Point hebben we namelijk contact gezocht met de ontwikkelaar over welke add-ons er beschikbaar zijn straks op Stadia. Nu blijkt dat de Stadia versie automatisch alle gratis add-ons en updates verwerkt heeft en de betaalde add-ons gelijk beschikbaar zijn op de release. Ook de zojuist aangekondigd update is dus meteen beschikbaar. In onderstaande trailer zien jullie een uitleg.

Vooral verbeteringen

In deze strategie game is het van belang om tactisch goed te manoeuvreren over het speelveld, zoals wel bekend van games van dit type. Foute keuzes kunnen dodelijk uitpakken voor je personages. Om je hierbij te helpen, worden er veel verbeteringen aan de interface doorgevoerd. Daarnaast zal de interactie met de diverse facties in de game sterk verbeterd worden, om een nog rijkere gameplay ervaring te creëren. Hebben jullie ook al zin in Phoenix Point?
Er is vandaag weer een nieuwe PEGI rating gevonden voor een onaangekondigde game, genaamd Little Big Workshop. Lees hier meer. En mis ook de nieuwe vechters niet die naar WWE2K Battlegrounds komen.