Phogs! toont weer een nieuwe spelwereld

Nieuws
maandag, 16 november 2020 om 12:15
Landscape 5f71afc16888e
Over iets meer dan twee weken kunnen we op Google Stadia aan de slag met Phogs! In deze puzzel platformer moet je met twee honden je door allerlei werelden banen. De ontwikkelaar deelt nu beelden van één van deze werelden.
Vorige week werden we al voorgesteld aan de 'Food world', waarin eten in allerlei soorten en maten centraal staat. De volgende wereld die uit de doeken gedaan wordt is 'Sleep world'. Zoals de naam al doet vermoeden staat slapen en dromen centraal als thema in deze wereld. Je gaat er allerlei verschillende karakters ontmoeten die allemaal hun bijdrage hebben aan het thema. Phogs! komt op 3 december naar Google Stadia en de andere platformen.

Samen spelen

Phogs! is duidelijk een game die ook toegankelijk is voor de jongere gamers, dus mogelijk de ideale game om te kopen als je samen met je kinderen een geschikte co-op game zoekt. Co-op is namelijk waar deze game gemaakt voor lijkt te zijn. Je bestuurt namelijk twee personages tegelijk, de honden Red en Blue. Deze zijn permanent aan elkaar verbonden wat een deel van de uitdaging biedt. Je kunt de game online co-op spelen maar ook lokaal. Als je lokaal speelt, kun je zelfs samen met één controller spelen.
Heb je onze review van Watch Dogs: Legion al gelezen? Klik hier om te lezen wat wij van de game vonden. Daarnaast zijn er beelden opgedoken van een andere indie game, El Hijo: A Wild West Tale. Check hier de video.