Power Rangers nemen het op tegen Street Fighters

Nieuws
door Jerry Frederikdonderdag, 15 april 2021 om 12:15
power rangers
Zowel Power Rangers als Street Fighters zijn twee iconische series die al tientallen jaren meegaan. Aan het combineren van deze twee series zou je niet snel denken, maar dit gaat binnenkort toch gebeuren.
Het nieuws leren we via het YouTube kanaal van IGN, die dit nieuwtje exclusief deelt. De game Power Rangers: Battle For The Grid krijgt namelijk bezoek van twee Street Fighter personages. Middels een video is namelijk aangekondigd dat twee Power Rangers in nieuwe add-on content transformeren in Rya en Chun-Li van Street Fighter. Het gaat om de Crimson Hawk Ranger en de Blue Phoenix Ranger. De add-on content moet vanaf 25 mei uitkomen voor alle platformen inclusief Stadia. Power Rangers: Battle For The Grid is lang een Stadia Pro titel geweest en dus zullen veel spelers de game in bezit hebben. Hieronder vind je de trailer van IGN.

Verschillende fighting games

Het Fighting genre is vanaf het begin al goed vertegenwoordigd op Stadia. Power Rangers: Battle For The Grid was één van de games die meteen al beschikbaar was op Stadia. Daarnaast konden we ook vrij snel al aan de gang met Mortal Kombat 11, Samurai Shodown en Dragonball Xenoverse 2. Het was meteen de eerste grote test voor Stadia, omdat latency erg belangrijk is voor spelers die competitief mee willen doen in deze games. Vanaf het begin is met diverse videos al aangetoond dat de latency op Stadia dus erg goed is, omdat zelfs populaire streamers de Mortal Kombat 11 variant op Stadia getoond hebben met succes.
Een andere game met nieuwe content is Borderlands 3. De Director's Cut is sinds vorige week uitgekomen. Je leest hier wat je in deze add-on content kunt vinden. En deze week zijn er weer twee nieuwe games beschikbaar. Je kunt hier lezen om welke games het gaat.