Deze games zijn vanaf nu in de sale voor Stadia Pro leden

Deze games zijn vanaf nu in de sale voor Stadia Pro leden

Een nieuwe week brengt ook weer nieuwe sales met zich mee voor Stadia. Ook al kreeg Stadia in het begin veel kritiek over sales en kortingen, inmiddels zijn er wekelijks nieuwe deals. Nu een aantal games voor Stadia Pro leden.

Het betreft een aantal Ubisoft games. Je kunt namelijk Assassin's Creed Origins, Assassin's Creed Odyssey, Assassin's Creed Syndicate, Assassin's Creed Unity en Assassin's Creed Valhalla voor een spotprijs kopen. Daarnaast kun je ook de drie Watch Dogs games oppikken met flinke korting. Ben je dus geïnteresseerd in de grootste Ubisoft franchises? Dan is dit je kans om toe te slaan, indien je een Stadia Pro lidmaatschap hebt. Je kunt hier de lijst met alles sales zien.

Deze games zijn vanaf nu in de sale voor Stadia Pro leden

Ubisoft+ nog steeds niet in zicht

Liefhebbers van Ubisoft games kunnen buiten Amerika helaas nog steeds niet genieten van Ubisoft+. De abonnementsdienst van Ubisoft, waarmee je voor een vast bedrag per maand op alle platformen alle games van Ubisoft kunt spelen, is momenteel in beta voor de Amerikaanse Stadia gebruikers. Een datum voor de rest van de wereld is nog steeds niet in zicht, al zijn er wel signalen dat gebruikers in andere delen van de wereld het toch gelukt is om via omwegen de dienst te gebruiken. Hopelijk betekent dit dat we niet heel lang meer hoeven te wachten.

Er zijn weer twee nieuwe games vanaf deze week beschikbaar op Stadia. Welke dat zijn, lees je hier. Daarnaast zijn er vorige week ook weer tien nieuwe Stadia Maker's games aangekondigd. Check hier snel welke games we binnenkort kunnen verwachten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer