Borderlands 3: Director's Cut is nu beschikbaar voor Stadia

Nieuws
zaterdag, 10 april 2021 om 9:00
Borderlands3
Borderlands 3 is inmiddels anderhalf jaar uit, maar krijgt nog steeds regelmatig nieuwe content. Inmiddels is de Director's Cut gearriveerd van de razend populaire looter shooter.

Borderlands 3 Director's Cut

De Director's Cut werd eind vorig jaar aangekondigd samen met de Designer's Cut. Beide add-ons brachten ons nieuwe missies, gebieden en loot. Iets waar de fans geen genoeg van kunnen krijgen. Je kunt het in de Director's Cut ook tegen een nieuwe raid baas opnemen. Daarnaast is er ook veel behind-the-scenes-beeldmateriaal, een soort making of van Borderlands 3. De vraag is wat er hierna op de loer ligt voor Borderlands 3. De game is nog steeds erg populair, dus meer content valt te verwachten. Maar er is nog geen nieuws over toekomstige content. Hieronder vind je alvast de trailer voor de Director's Cut.

Borderlands 3 nu gratis te spelen

Ken je de Borderlands serie niet maar ben je toch nieuwsgierig geworden? Dan is er goed nieuws! Leden van Stadia Pro kunnen de game nu gratis proberen. Er is namelijk een Free Play weekend gaande. Daarnaast is Borderlands 3 ook met veel korting te verkrijgen. De actie geldt tot aanstaande maandagavond. Grijp de kans dus zolang het kan.
Inmiddels is ook de nieuwste reeks Stadia Makers-games aangekondigd. Het betreft tien titels. Je leest hier welke dit zijn. En de animatieserie The Last Kids On Earth komt ook naar Stadia. Je kunt hier een trailer zien die uitlegt waar het over gaat.