Rainbow Six Extraction en Riders Republic uitgesteld

Nieuws
dinsdag, 20 juli 2021 om 10:44
ridersrepublic
Ubisoft heeft aangekondigd dat zowel Rainbow Six Extraction als Riders Republic zijn uitgesteld. De reden hiervoor is dat beide teams toch nog de puntjes nog op de i willen zetten.
Game-ontwikkelaars geven duidelijk niet langer het coronavirus de schuld van vertragingen, want beide Ubisoft ontwikkelteams geven aan dat de ambitie zo groot is en er nog wat losse eindjes zijn die ze liever extra aandacht geven.

Rainbow Six Extraction

Ubisofts ontwikkelteam in Montreal schrijft: “Onze ambitie met Rainbow Six Extraction is om een ​​volwaardige AAA-ervaring te bieden die de manier waarop je speelt en denkt over coöperatieve games verandert. Met unieke functies zoals Missing In Action of The Sprawl, wordt elke missie een spannende en uitdagende ervaring waarin je de elite-operators van Rainbow Six leidt in een gevecht tegen een dodelijke en evoluerende buitenaardse dreiging.”
Het gaat verder: “We grijpen de kans aan om extra tijd te nemen om deze visie tot leven te brengen op de manier die het verdient in januari 2022. We zijn ervan overtuigd dat dit ervoor zal zorgen dat Rainbow Six Extraction de meeslepende, coöperatieve en opwindende ervaring is die we wilden creëren, en de eentje die je graag wilt spelen. We kijken ernaar uit om binnenkort meer met je te delen!”

Riders Republic

Het team van Ubisoft Annecy heeft ook meer tijd nodig, maar dan voor Riders Republic: “We kunnen niet wachten tot jullie allemaal naar de Republiek gaan in onze aanstaande bèta! Dit is de eerste keer dat je hands-on aan de slag gaat in deze enorme multiplayer-speeltuin en we zijn benieuwd wat je ervan vindt.”
“Om ervoor te zorgen dat we de beste game voor alle spelers kunnen leveren, hebben we de moeilijke beslissing genomen om onze releasedatum uit te stellen van 2 september naar 28 oktober. Dit geeft ons meer tijd om de ervaring te verfijnen en geeft je nog een kans om erin te springen voor de lancering en geef feedback.”
Rainbow Six Extraction verschijnt in januari 2022. Riders Republic verschijnt 28 oktober.