Resident Evil Re:Verse verschijnt niet dit jaar, maar in 2022

Nieuws
woensdag, 21 juli 2021 om 10:20
residentevilreverse
Resident Evil Re:Verse is uitgesteld naar 2022. Het multiplayer onderdeel van Resident Evil Village had eigenlijk begin dit jaar uit moeten komen, maar wordt telkens uitgesteld. Dit keer maakt de uitgever duidelijk dat de extra tijd nodig is om een "soepele gameplay-ervaring" af te leveren.

The previously announced July 2021 launch of Resident Evil Re:Verse is being moved to 2022 so that the team can continue working to deliver a smooth gameplay experience. We will share updated launch details at a later time. Thank you for your patience and understanding.

Image
5.8K
Reply

Resident Evil: Re:Verse

Resident Evil Re:Verse is een online PvP-game. Hierin nemen zes spelers het tegen elkaar op, waarbij iedereen de rol aanneemt van een bekend Resident Evil-personage. Met Bioweapons kun je er vervolgens voor zorgen dat je anderen het leven zuur maakt. Het spel zou oorspronkelijk uitkomen samen met Resident Evil Village. Kocht je Village, dan kreeg je toegang tot Re:Verse er gratis bij. Nu heeft Capcom dus aangegeven dat we de online Resident Evil-ervaring helemaal niet hoeven te verwachten in 2021. Veel meer woorden maakt het er niet aan vuil. 
Het is waarschijnlijk een verstandige keuze van Capcom, als we af mogen gaan op de prestaties van de beta. In de open beta werd zoveel geklaagd over problemen die ontstonden bij matchmaking, dat deze zelfs volledig werd stilgelegd. Er is dus nog flink wat werk aan de winkel, want deze game is alleen een online multiplayer-spel, dus daarin is matchmaking essentieel.

Multiplayer-ervaring

Er zijn al veel mensen met een code voor Re:Verse. Als jij die ook hebt, zorg dan dat je hem goed bewaart. Er worden namelijk geen vervangende codes uitgegeven. Dat is vrij pittig, want je zal je code waarschijnlijk wel een jaar moeten bewaren. Heb je toch zin in een online Resident Evil-ervaring, dan kun je de remake van Resident Evil 3 spelen. Deze biedt een volledige multiplayer waarbij overlevenden het opnemen tegen de mastermind.
Capcom heeft de game al een paar keer uitgesteld. Hij zou volgens de laatste berichten tussen juli en september komen, maar dat wordt nu dus 2022.