Rainbow Six Extraction verschijnt op 22 september

Nieuws
donderdag, 17 juni 2021 om 16:47
rainbow six extraction
Rainbow Six Quarantine heet nu Rainbow Six Extraction en verschijnt op 22 september. Ubisoft heeft tijdens E3 meer verteld over het verhaal in de game, maar ook de vijanden en de gameplay.

Rainbow Six Extraction

Rainbow Six Extraction neemt je mee naar aarde op het moment dat er buitenaards leven is neergedaald. Onvriendelijk buitenaards leven. Een team gaat op missie in San Francisco, maar dat is niet de enige plek waar de aliens zich verschansen. Er zijn ook in Alaska en New York aliens gesignaleerd, die over de hele stad nesten maken en allemaal op hun eigen manier muteren. Het is aan jou om al die nesten uit te roeien en te anticiperen op de verschillende varianten aliens.
Het is heel anders dan Siege, waarin je juist tegen elkaar speelt. Je bent nu samen met je teamgenoten aan het spelen tegen de aliens. Dat moet je goed aanpakken, want als je sterft, dan is je voortgang én je uitrusting verdwenen. Je teamgenoten kunnen computergestuurd zijn, maar het is ook mogelijk om met je vrienden te spelen (ongeacht hun platform).
Je kunt onderweg items vinden waarmee je sterker wordt en die je naar wens kunt aanpassen. Het is alleen dus niet altijd het beste plan om je beste uitrusting mee te nemen, want als je het loodje legt, dan is die geweldige uitrusting weg.

Buitenaards gespuis

In de onderstaande trailer zie je meer over wat je kunt verwachten op een missie. Hoe verder je in een missie bent, hoe moeilijker de aliens je het maken. Aan de ene kant heb je daarbij gelukkig een team om je te helpen met het buitenaardse gespuis, maar aan de andere kant moet je je teamleden ook in de gaten houden. Je moet ze soms de nodige rugdekking geven om te zorgen dat je ze niet kwijtraakt.
Rainbow Six Extraction verschijnt op 22 september op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Stadia, Epic Games en Ubisoft Connect.