The Elder Scrolls: Online krijgt een Free Play weekend

The Elder Scrolls: Online krijgt een Free Play weekend

Gisteren werd bekend gemaakt dat na Destiny 2 nu ook Super Bomberman R Online gratis te spelen is. Maar daar houdt het niet bij op. Dit weekend kun je ook gratis aan de slag met The Elder Scrolls: Online. Wel voor één weekend, maar iets is beter dan niets.

The Elder Scrolls: Online is al sinds 2014 één van de meeste populaire MMORPG's op de markt. In de game creëer je je eigen personage en kun je de wereld van Tamriel verkennen. Na 6 jaar zijn er diverse uitbreidingen uitgebracht waardoor de spelwereld gigantisch is. Je kunt letterlijk duizenden uren spelen en nog niet alles behaald hebben. Inmiddels zijn gebieden uit vrijwel alle Elder Scrolls games aanwezig in de game en de variatie aan activiteiten die je kunt doen is ook enorm. Hou je van craften, vissen, ontdekken, vechten.. Alles kan. Altijd al getwijfeld of het iets voor je is? Dan kun je vanaf donderdag avond gratis de game proberen, om te zien of het iets voor je is.

Nieuwe content pas gelanceerd

De game wordt meerdere malen per jaar voorzien van nieuwe content. Eéns per jaar is er een echte uitbreiding en drie keer per jaar zijn er voor de spelers die de uitbreiding gekocht hebben grote content updates. De laatste is Markarth. Je reist hiervoor naar de regio Skyrim, van de meest populaire Elder Scrolls titel om het op te nemen tegen vampiers. Het is overigens ook de afsluiter van dit jaar qua content updates. Hierna gaat een nieuwe cyclus aan content updates beginnen.

Morgen komt Immortals: Fenyx Rising uit op Stadia. Om ons vast voor te bereiden, is er een launch trailer verschenen. Deze kun je hier bekijken. En er hebben weer veel games een leeftijdsclassificering gekregen. Zou dit te maken hebben met de aankondigingen van morgen? Check hier welke games het zijn.

Lees meer over:
Elder Scrolls

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer