Seizoen 2 van The Crew 2 gaat verder

Nieuws
door Jerry Frederikvrijdag, 14 mei 2021 om 9:57
crew2 5f5b830ee012d
The Crew 2 is één van de live service games van Ubisoft welke nog regelmatig nieuwe content krijgt. Inmiddels is het tijd voor de hervatting van seizoen 2, met de nieuwe content genaamd 'The Game'.
Alhoewel The Crew 2 al enkele jaren uit is, wordt er sinds vorig jaar gebruik gemaakt van een nieuwe manier om content te brengen. Dit gebeurt niet meer los maar in de vorm van Seizoenen met een Season Pass. Inmiddels zijn we bezig aan seizoen 2 en is het tweede en laatste deel van dit seizoen inmiddels beschikbaar, genaamd 'The Game'. Naast nieuwe beloningen die je kunt verdienen, is er uiteraard ook nieuwe verhalende content beschikbaar. Deze content draait volledig om een stuntshow waar jij aan meedoet en deze moet je zien te winnen. Zie hieronder de trailer.

Onderdeel van Ubisoft Plus

The Crew 2 en alle add-on content is ook onderdeel van Ubisoft Plus, de abonnementsdienst van Ubisoft. Wanneer je hierop geabonneerd bent kun je deze game ook op Geforce Now spelen. Heb je geen abonnement dan is de game te koop op Stadia en de PC platformen, zodat je deze op GeForce Now kunt spelen. Het lijkt er op dat The Crew 2 voorlopig nog ondersteund wordt, dus het is een mooi moment om in te stappen. The Crew 2 is nu ook flink in de aanbieding op Stadia.
Een andere Ubisoft game, Assassin's Creed Valhalla, heeft inmiddels ook de eerste grote uitbreiding gekregen. Je vindt hier de trailer. En ook Outward heeft nieuwe content gekregen. Check hier de details.