Nieuwe trailer voor de eerste Assassin's Creed Valhalla uitbreiding getoond

Nieuwe trailer voor de eerste Assassin's Creed Valhalla uitbreiding getoond

Na wat uitstel is het bijna zover, de eerste uitbreiding voor Assassin's Creed Valhalla is nu beschikbaar. Mocht je nog geen genoeg van de gigantische game hebben, dan kun je het avontuur van Eivor nu verder vormgeven. Om dit te vieren is er een trailer uitgekomen. De trailer kun je hieronder bekijken.

De uitbreiding heeft de naam "Wrath of the Druids" en voert Eivor van Engeland naar Ierland. In Ierland kom je, naast veelal groene omgevingen, de Druïden tegen. Je gaat hier een mysterie oplossen om zo de koninkrijken van Ierland te redden. Uiteraard kom je, naast een nieuw verhaal, weer veel nieuwe gebieden, vijanden en collectibles tegen. De uitbreiding is onderdeel van de Season Pass en Gold Edition van de game, maar kun je ook nog los kopen.

Focus op kwaliteit

De uitbreiding had eigenlijk al veel eerder moeten verschijnen, maar Ubisoft heeft besloten om er bewust langer over te doen. Omdat de COVID-19 pandemie ook game ontwikkeling moeilijker gemaakt heeft, neemt Ubisoft liever meer tijd om content uit te brengen waar ze tevreden over zijn. Dit lijkt een verstandige keuze, want her en der komen games uit vol met bugs die beter nog een paar maanden ontwikkeling hadden kunnen krijgen. Ook Assassin's Creed Valhalla was zo'n game tijdens de launch, zoals je in onze review kunt lezen. Het lijkt erop dat ze daar dus van geleerd hebben.

Je kunt ook nog met de add-on content van Outward aan de gang, als dit meer je ding is. Je leest hier meer. Ben je meer van sport games? Dan is Street Power Football misschien iets voor jou. Check hier de launch trailer.

Lees meer over:
Assassins Creed Valhalla

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer