Outward DLC vanaf 18 mei beschikbaar

Nieuws
donderdag, 13 mei 2021 om 10:15
c4659c 46b8c787939b413cb80b89b1e65e0044 mv2 5f77381f0f897
Tegenwoordig komen er bijna geen games meer uit die na release geen nieuwe content krijgen. Dit geldt ook voor Outward, want de game krijgt volgende week nieuwe DLC content.
Outward kwam eind vorig jaar uit, op 30 november om precies te zijn. Outward is een survival game die je volledig co-op kan spelen met een vriend, online of lokaal. De game is erg uitgebreid en staat bekend om zijn hoge moeilijkheidsgraad, vergeleken met andere games in het genre. De Stadia versie was al inclusief de eerste add-on content, 'The Soroboreans' genoemd, maar vanaf volgende week dinsdag 18 mei kunnen we ook met het volgende deel aan de slag. Dan komt namelijk de 'Three Brothers' add-on content uit voor alle platformen. 

Ondersteuning niet altijd vanzelfsprekend

Alhoewel bovenstaande een goed teken is, krijgen lang niet alle games de juiste ondersteuning na release. Het gebeurt regelmatig dat add-on content of updates later naar Stadia komen, omdat de ontwikkelaar meer prioriteit aan de andere platformen geeft. Een mogelijke reden zou kunnen zijn omdat de ontwikkeling van de Stadia ports vaak bij andere studios belegd is. Al is dat een slap excuus. De ontwikkelaars van Outward geven in ieder geval het goede voorbeeld.
Een andere game die een flinke update gaat krijgen is Dirt 5. Je leest hier wat er zo speciaal aan is. En mis de nieuwste content voor Hitman 3 niet. Je checkt hier de mei roadmap.