Shantae and the Pirate's Curse komt naar Stadia

Nieuws
maandag, 17 mei 2021 om 12:15
shantae
Sinds enkele weken kondigt Google zelf regelmatig nieuwe games aan die onderweg zijn naar Stadia. Zo zijn we niet alleen meer afhankelijk van leeftijdsclassificaties of persberichten van uitgevers. Afgelopen vrijdag is er weer een nieuwe game aangekondigd voor Google Stadia.
Het betreft de inmiddels alweer derde Shantae-game voor Google Stadia. Enkele maanden geleden, in februari, kwamen de eerste twee Shantae-games naar Stadia. Nu is het tijd voor een derde deel op Googles cloud-gamingplatform.
In deze retroplatformer beleef je klassieke tijden met een 2D platformer zoals we die vroeger kenden. Ook de graphics zijn hierop toegespitst. Het betreft Shantae and the Pirate's Curse, wat volgens fans van de serie misschien wel het beste deel is. Wanneer we de game mogen verwachten, is nog niet helemaal bekend. Maar dit zal ongetwijfeld geen maanden meer duren. Hieronder vind je een wat oudere lanceringstrailer.

Ook Super Animal Royale nogmaals aangekondigd

Ook de bijzondere battle royale game Super Animal Royale is aangekondigd in hetzelfde bericht door Google. maar dit is inmiddels geen nieuws meer, want de uitgever Modus Games heeft dit zelf al gedaan. Vorige week kon je dit al bij ons lezen. De game is een unieke battle royale die het over een hele andere boeg gooit. Het beste nieuws daarvan is misschien wel dat de game volledig gratis is. Nog beter? Er is cross-play en cross-progression. De game moet komende zomer uitkomen op Stadia.
Wil je weten welke games er nog meer naar Stadia komen? Check hier een game waarvan we een nieuwe leeftijdsclassificatie gevonden hebben. En er zijn ook twee hele populaire Ubisoft-games onderweg naar Stadia. Je kunt hier lezen welke games het betreft.