Super Animal Royale aangekondigd voor Stadia

Nieuws
zaterdag, 08 mei 2021 om 9:00
super animal royale
Er is een nieuwe Battle Royale game op komst, maar wel eentje die heel anders zal zijn dan PUBG, Warzone, Apex Legends of Hyperscape. Deze Battle Royale heet Super Animal Royale en laat je met verschillende dieren spelen. De game komt ook naar Stadia.
Het feit dat je Super Animal Royale als verschillende dieren speelt is niet eens echt wat de game anders maakt dan andere Battle Royale's. Wat wel het verschil maakt, is dat het eens een keer geen first person shooter is maar een top down 2D shooter. Je hebt dus beter overzicht dan ooit , maar omdat je het tegen 63 andere spelers opneemt is de chaos immens. De game is inmiddels al gratis beschikbaar in early access middels Steam en kent een overweldigend succes. Later dit jaar komt de game dus ook naar alle andere platformen inclusief Stadia. Of de game ook op Stadia volledig gratis gaat zijn, is nog niet bekend. Hieronder vind je de aankondigingstrailer.

Ook Cross Play en Cross Progression

De eerste vraag die vaak rijst bij spelers als het om multiplayer games op Stadia gaat, is de spelerspopulatie. Hier hoeven we ons in ieder geval geen zorgen om te maken, want de game kent cross play én cross progression tussen alle platformen. Je kunt dus met al je vrienden spelen, zonder problemen. De game zal solo, duo en squad (4 spelers) game modes kennen, zodat je niet altijd alleen ten strijde hoeft te gaan.
Een andere nieuwe game die aangekondigd is voor Stadia is de indie game Battle Billiards. Je leest hier meer over de game. Iets minder officieel is de volgende hint dat GTA V naar Stadia onderweg lijkt. Je vind hem hier.