Song list voor Just Dance 2021 beschikbaar

Nieuws
donderdag, 12 november 2020 om 16:44
just dance 2021 stadia 5f5b58d57ac8f
Vandaag is de laatste titel van deze week beschikbaar gekomen op Stadia. Just Dance 2021, de volgende Ubisoft titel. Deze dansgame valt of staat met de nummers die beschikbaar zijn. Gelukkig heeft Ubisoft nu open kaart gespeeld.
Ieder jaar komt er een nieuwe uitgave van Just Dance beschikbaar. De voorganger was ook al beschikbaar op Stadia en dit jaar volgt een day 1 release met Just Dance 2021. In de game is het de bedoeling dat je voor bepaalde nummers de dansbewegingen nadoet om zoveel mogelijk punten te scoren. Uiteraard moet je hier wel dansbare tracks voor hebben en Ubisoft heeft deze nu onthuld. Er zullen er in totaal 40 zijn. Met topartiesten van dit moment zoals Dua Lipa, The Weeknd en Ariana Grande. Ook de al langer bekende topartiesten zoals Sean Paul en Eminem zijn vertegenwoordigd. Voor ieder wat wils. Hieronder vind je de aankondiging van de Song List.

Ook voor Ubisoft+

Just Dance 2021 zal, samen met Just Dance 2020, ook met Ubisoft+ beschikbaar zijn, de abonnementsdienst van Ubisoft. Wanneer deze dienst komt, blijft nog gissen. Zeker is dat deze in 2020 komt. Dat betekent binnen nu en zeven weken. Wat wel opmerkelijk is dat Ubisoft+ voor de grootste concurrent, Amazon Luna, wel al beschikbaar is sinds 10 november. Nu is toevallig over precies zeven dagen het één jarige jubileum van Stadia. Wie weet worden we verrast.
In ander nieuws heeft Marvel's Avengers alweer een update gehad waarin diverse bug fixes en matchmaking problemen opgelost worden. Goed nieuws voor fans van de game, maar kan het tij nog gekeerd worden? De details vind je hier. En voor Dead By Daylight zijn twee nieuwe personages aangekondigd. Hier vind je de trailer.