Spiritfarer krijgt alsnog nieuwe content, ontwikkelaar geeft roadmap

Nieuws
maandag, 15 februari 2021 om 12:15
Spiritfarer Keyart 5f23de95f127b
Indie game Spiritfarer is inmiddels enkele maanden uit. De game viel bij veel mensen goed in de smaak en dat is ook de ontwikkelaar opgevallen. De laatste maanden hebben ze gewerkt aan nieuwe gratis content voor de game en nu onthullen ze deze plannen.
In Spiritfarer ga je op reis om zielen van overledenen te transporteren naar het hiernamaals. Je ontmoet veel verschillende personages en gepaard met uitmuntende dialogen ontpopt zich een waar meesterwerk. Wij waren ook zeer te spreken over de game en dat is te lezen in onze review. Nu kan het avontuur voortgezet worden met drie gratis updates die dit jaar gaan uitkomen, één per kwartaal. In de lente, zomer en herfst kunnen we deze content verwachten. In de eerste update wordt een nieuw personage geïntroduceerd, Lily genaamd. Daarnaast krijgt de co-op interface een re-design. De tweede update introduceert weer een nieuw personage, Beverly, inclusief nieuwe collectibles om te verzamelen. De laatste update introduceert twee nieuwe personages en een nieuw eiland om te ontdekken. En dat allemaal gratis!  

Content na release steeds normaler

Dat na de release van een game nieuwe content verschijnt, is niet bijzonder meer. We kennen allemaal live-service games zoals Destiny 2 en The Division 2, maar nu bewandelen zelfs lineaire singleplayer games steeds meer dit pad. Het lijkt dus steeds normaler te worden dat, na een financieel succes, games content blijven krijgen. Zolang de kwaliteit hoog is, betekent dit alleen maar positief nieuws voor ons gamers. We zijn erg benieuwd naar de nieuwste content van Spiritfarer.
Hij is er eindelijk, onze review van Cyberpunk 2077. Je leest hier wat wij van deze lang verwachte game vinden en of hij de verwachtingen waarmaakt. En een andere top game, Immortals: Fenyx Rising, heeft weer een nieuwe update en nieuwe feature gekregen. Check de details hier.