Stadia krijgt Monster Boy, République en West of Loathing

Nieuws
dinsdag, 14 april 2020 om 13:44
fb08700f95a19e275de049de365eacb1
Stadia krijgt drie nieuwe games aan het aanbod toegevoegd, het gaat om Monster Boy and the Cursed Kingdom, République en West of Loathing.

Koninkrijken en cowboys

Google Stadia krijgt drie nieuwe games aan het aanbod toegevoegd: Monster Boy and the Cursed Kingdom, République en West of Loathing.
Monster Boy and the Cursed Kingdom is een sidescroller waarbij je als de held Jin het Monster World-koninkrijk moet zien te redden. Ontdekt de kleurrijke wereld die de beste elementen uit de oorspronkelijke games combineert met moderne gameplay. Je neemt het op tegen steeds lastigere eindbazen waarna je nieuwe loot kunt verzamelen.
République is ontwikkeld door Camouflaj en is een stealth actiegame die zich in een zakelijke republiek afspeelt. Je wordt opgebeld door Hope, een vrouw die gevangen zit in een futuristische en dystopische wereld. Door het cameranetwerk van de natie te hacken, krijg je de controle en moet je Hope zien te helpen in vijf spannende afleveringen.
Ten slotte is het West of Loathing die naar de dienst zal komen, dat is een role playing game komedie-game in het Kingdom of Loathing-universum. In een 'stick man'-achtige game moet je slangen ontwijken, skeletten verslaan, de mooiste cowboy-hoeden dragen en een mysterie oplossen. Ontdek verschillende fascinerende personages die goed of slecht zijn en soms zitten er een paar lelijke tussen.
Wat denk jij van de nieuwe games die naar Google Stadia komen? Het moeten er dit jaar 120 worden en afgelopen week werden MotoGP20 en Monster Jam Titans al toegevoegd.