Star Wars Jedi: Fallen Order is nu gratis bij Stadia Pro

Nieuws
dinsdag, 04 mei 2021 om 17:15
jedi fallen order
Vorige week werden er drie nieuwe Stadia Pro-games voor 1 mei aangekondigd. Tegelijkertijd werd gemeld dat er nog een vierde game bij zou komen. Vandaag werd bekend dat dit Star Wars Jedi: Fallen Order is. Deze game is nu gratis te claimen voor Stadia Pro-leden.

Star Wars Jedi: Fallen Order gratis voor Stadia Pro-leden

Het is niet geheel toevallig dat vanaf vandaag Star Wars Jedi: Fallen Order gratis te claimen is voor Stadia Pro. 4 mei staat namelijk bekend als May The Fourth, oftewel Star Wars dag. Maar de toevoeging van deze game is wel een heel groot cadeautje. In de game speel je als Cal Kestis, een voormalige Jedi Padawan die al jaren op de vlucht is van het Keizerrijk. Gedurende de game raakt hij op de vlucht voor de Inquisitors van Darth Vader en reist hij af naar meerdere planeten. De game kende lovende kritieken en nu kun je de game zelf beleven, indien je dat nog niet gedaan had.

Grote naam voor Stadia Pro

Het toevoegen van Star Wars Jedi: Fallen Order komt als een verrassing, want het is een vrij grote naam voor de Stadia Pro-catalogus. Hiermee probeert Google ongetwijfeld meer gebruikers naar het platform te krijgen, alhoewel concurrenten als Microsoft op een hoger tempo AAA-titels naar Xbox Game Pass krijgt. De vraag is of Google dit vol blijft houden, want er zal flink meer geïnvesteerd moeten worden om de concurrentie bij te benen.
Over Game Pass gesproken, je vindt hier de nieuwe toevoegingen voor mei. Inmiddels is er ook een House of the Dead-remake aangekondigd. Je leest hier de details.