Dit zijn de 3 nieuwe PlayStation Now games voor mei

Nieuws
woensdag, 05 mei 2021 om 9:00
PS Now
Na Stadia Pro en Xbox Game Pass is ook PlayStation Now aan de beurt voor een verversing van de catalogus. De nieuwe games voor mei zijn aangekondigd voor de abonnementsdienst. Het zijn er wederom drie, maar zeker een gevalletje kwaliteit boven kwantiteit.

Nieuwe PlayStation Now games

De eerste game die toegevoegd wordt aan de abonnementsdienst is Nioh. In deze game speel je als de meesterloze samurai William, ook wel een Ronin genoemd. De game speelt zich in de Japanse oudheid af en doet qua gameplay denken aan Sekiro: Shadows Die Twice. Je moet over snelle reflexen beschikken om je staande te houden tegen de menselijke tegenstanders en de demonen. Daarnaast komt de game Jump Force ook tot je beschikking. In deze vechtgame neem je het als verschillende anime personages op tegen diverse tegenstanders. Liefhebbers van manga's en anime's zullen zeker veel personages herkennen omdat veel fan favorieten beschikbaar zijn.  En de laatste game is de vechtgame Streets of Rage. In deze 2D side scrolling vecht game neem je het alleen of met vrienden op tegen hordes vijanden. Genoeg om te doen dus.

PlayStation Now probeert aan te haken

In de race om marktaandeel binnen de cloudgamingsector, probeert Sony inmiddels ook aan te haken bij de concurrenten. Onlangs lieten ze weten dat ze ook 1080P resoluties zullen ondersteunen, in navolging van Microsoft. En daar waar Sony en Microsoft nog met 1080p stoeien, levert Stadia al 4K resoluties maar blijft de games catalogus nog achter. Vooralsnog is er dus geen duidelijke winnaar, maar met de komst van ook Amazon en de exclusiviteitsdeals van Microsoft zal Sony toch behoorlijk want tandjes bij moeten zetten. Als er ontwikkelingen zijn, lees je het uiteraard bij ons.
Om de nieuwe games voor xCloud te zien, kun je hier terecht. We hebben de nieuwe games voor je op een rijtje gezet. Mis ook je kans niet om Star Wars Jedi: Fallen Order gratis te claimen op Stadia. Lees hier de details.