Talpa en Viaplay lanceren samenwerking: De nieuwe thuisbasis voor sport en entertainment

Nieuws
dinsdag, 02 april 2024 om 9:38
viaplay
Viaplay Group en Talpa Network hebben de handen ineengeslagen! Vanaf 5 april wordt Talpa Network’s zender SBS9 omgedoopt tot Viaplay TV. Wat houdt deze samenwerking in? Laten we eens dieper ingaan op dit spannende partnerschap.
Viaplay TV, voorheen bekend als SBS9, zal een selectie uit Viaplay’s sportportfolio uitzenden. Dit betekent dat kijkers kunnen genieten van een scala aan sportevenementen, naast andere programma’s. Wat staat er op het menu?
  • Formule 1: Fans van razendsnelle auto’s kunnen uitkijken naar live Formule 1-races, samenvattingen en talkshows.
  • Darts: De Professional Darts Corporation (PDC) komt ook aan bod, met spannende dartswedstrijden.
  • Voetbal: Premier League- en Bundesliga-wedstrijden zullen op Viaplay TV te zien zijn.
  • Internationale series en films: Naast sport blijven ook populaire series en films beschikbaar.
Talpa Network en Viaplay Group hebben een gezamenlijke intentie: het sportaanbod op Viaplay TV in de nabije toekomst uitbreiden. Joost Brakel, CEO van Talpa Network, benadrukt het belang van samenwerking met aantrekkelijke partners. Dit partnerschap met Viaplay is illustratief voor hun open mediastrategie. Frans Klein, Directeur Video van Talpa Network, voegt eraan toe dat Viaplay een breed publiek kan aanspreken met hun diverse content, waaronder livesport.
Viaplay TV trapt af met de Formule 1 GP Japan. Op het programma staan onder andere live trainingen, kwalificaties en de race zelf. Ook darts uit de Premier League en livewedstrijden uit de Premier League maken deel uit van het aanbod. De komende tijd wordt gewerkt aan het verder vormgeven van het profiel van Viaplay TV.
Wil je dagelijks weten wat nieuw is op de streamingdiensten, volg dan NieuwDezeWeek.